• Produsen Superplasticizer Asam Polycarboxylic
  • Produsen Alkohol Polivinil (PVA, PVOH)
  • Produsen Hydroxy Ethyl Cellulose (HEC)

Napa milih kita?


Perusahaan

Perusahaan manufaktur gabungan penting bahan kimia polimer larut banyu lan aditif bahan bangunan ing China.

Kualitas

Proses produksi bisa memenuhi perlindungan lingkungan, standar keamanan negara lan stabilitas kualitas produk.

Pasar

Produk kasebut wis diekspor menyang Amerika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tenggara luwih saka 30 negara.

Layanan

Kita fokus ing layanan pelanggan lan entuk kapercayan lan reputasi apik para pelanggan.

Babagan awake dhewe

Joyforcel Industrial, didegaké ing taun 1999, wiwitane miwiti operasine kanggo ngladeni pelanggan kanggo bahan kimia konstruksi. Saiki, dheweke dadi perusahaan manufaktur gabungan bahan kimia polimer larut banyu lan aditif bahan bangunan ing China, lan duwe produk dominan Hydroxy Ethyl Cellulose (HEC), Superplasticizer Acid Polycarboxylic, Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (HPMC), Powder Polymer Re-Dispersible (RDP, VAE), Serat PVA, Alkohol Polivinil (PVA, PVOH) kanthi kapasitas output tetep maju ing China nganti pirang-pirang taun.

Maca liyane